Kvadratura

27 m2

Kirija

400 KM

Novi Grad, Sarajevo

Iznajmljujem garsonjeru u naselju Nova Miljacka. Stan je namješten.

Kvadratura

39 m2

Kirija

450 KM

Petrićevac, Banja Luka

Izdajem dvosoban stan na Petricevcu Rakovackih Rudara 14, zute zgrade (prvi ulaz do bazena). Stan je potpuno namjesten.

Kvadratura

80 m2

Kirija

450 KM

Briješće, Sarajevo

Izdajem stan u naselju Briješće, u neposrednoj blizini osnovne škole, ambulante i mjesne zajednice. U blizini se nalazi više marketa, apoteka, glavni magistralni put, gradska autobuska stanica ( 4 različite linije za Stup, 2 za željezničku stanicu, 1 za Otoku). Udaljenost objekta od tramvajske stanice na Stupu je jedan kilometar. Kuća je novogradnja sa termo-izolacijom, a stan koji se izdaje moderno je opremljen sa svim kućanskim aparatima ( mašina za suđe, šporet, frižider, televizor i veš mašina). Centralno grijanje je na pelet. Stan posjeduje balkon od 8 kvadrata i terasu ispred ulaznih vrata. Slobodan od 1.marta2024.

Kvadratura

31 m2

Kirija

500 KM

Stup, Sarajevo

Garsonjera je smještena na desetom spratu u Tibra 2 kompleksu pored glavne saobraćajnice i tramvajske pruge. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, kupatila i balkona, ukupne površine 30 m2. Garsonjera posjeduje Murphy bračni krevet na izvlačenje (180cmx200cm). Grijanje je centralno, kotlovnica sa zasebnim kalorimetrom. Stan se iznajmljuje kompletno namješten sa svim potrebnim elektro uređajima (mašina za veš, sušilica za veš, kuhinjski uređaji sa indukcijskom pločom za kuhanje, TV, usisivač). Sve sa slika osim kompjuterske stolice i monitora. Posjeduje vanjsku PVC stolariju, blindo vrata, parkete na podovima, kuhinju rađenu po mjeri, a režijski troškovi na mjesečnom nivou su mali. Cijena mjesečnog najma: 500 KM + režije Za detaljnije informacije molimo da se javite na broj telefona 061/512-775

Kvadratura

30 m2

Kirija

400 KM

Sarajevo

Tražim garsonjeru u Sarajevu, po mogućnosti u centru zbog fakulteta. Budući da sam studentica, prioritet mi je da prostor bude udoban i funkcionalan za studiranje. Kirija od 300-400 KM.

Kvadratura

43 m2

Kirija

450 KM

Starčevica, Banja Luka

Stan se iznajmljuje zaposlenim djevojkama i studenticama

Kvadratura

62 m2

Kirija

300 KM

Kovačići, Sarajevo

Sprat kuce konforan tri sobe kuhinja kupitalo dvije terase podrum ostava opremljen grijanje na struju ili drva

Kvadratura

56 m2

Kirija

400 KM

Banja Luka

Izdajem namjesten sprat kuce,stan je 56 kvadrata, renoviran i potpuno namjesten,sastoji se iz 3 prostorije,dnevni boravak,spavaca soba i kuhinja.Posjeduje i terasu kao i parking za auto internet i kablovsku.Nalazi se na Obilicevu/Mejdan u blizini zelenog mosta kod doma penzionera

Kvadratura

20 m2

Kirija

180 KM

Brist, Zenica

Iznajmljujem sprat kuće,dvije sobe studenticama i zajednička upotreba kuhinje,zaseban ulaz - lokacija Brist Sve informacije na broj tel. 061/261-723. Hvala.