Kvadratura

40 m2

Kirija

200 KM

Pofalići, Sarajevo

Izdajem dva jednosobna stana koji su povezani kao cjelina samcima ili studentima, vrlo povoljno.

Kvadratura

54 m2

Kirija

600 KM

Stari Grad, Sarajevo

Stan je novogradnja, kompletan nov namještaj kao i sami stan. Stan posjeduje blindo vrata, PVC stolariju (prozori) koji su troslojni, 3 stakla, bežićni Wi-Fi, touch screen šporet, Delimano česmu sa kojom dolazite bilo kada u samo 2s do tople ili vrele vode, ventilacije u WC-u i iznad kuhinje. Jako prostran stan sa malim troškovima režija. Stan se nalazi u srcu Starog grada, 1 minuta laganog hoda do centra Katedrale, do Baščaršije nema svega 5 min. U stan su korišteni najkvalitetniji materijali tipa Rofix i ostale kvalitetne marke za građevinu, zidovi svi umreženi u novogradnju, nova instalacija struje, nove cijevi za vodu, urađena ploča, zvučna izolacija, hidroizolacija, kupatilo itd. Full Led svijetla u cijelome stanu. WC posjeduje ugradbeni vodokotlić, Gorenje bojler 30 L, Gorenje mašina. Stan se izdaje samo na duži period. Minimalno 1 godina dana. Stan ide pod ugovor, koji se ovjerava kod notara i kojeg dobijaju obije strane.

Kvadratura

54 m2

Kirija

500 KM

Hrasno , Sarajevo

Izdaje se dvosoban stan na lokaciji Hrasno sa odlicnim rasporedom prostorija: spavaca soba,dnevni boravak sa izlazom na balkon,zasebna kuhinja sa trpezarijom i mala ostava. Stan je potpuno namjesten,tek okrecen i renoviran: nova stolarija sa roletnama i komarnicima i tek postavljena nova tus kabina. Cijena 450KM+rezije

Kvadratura

30 m2

Kirija

250 KM

Mokušnice, Zenica

Izdaje se stan, u privatnoj kuci, moderno opremljen, kuca je novogradnja, najkvalitetnija PVC stolarija, stiropor izolacija, video nadzor, interfon, poseban ulaz...izdaje se za jednu, maximalno 2 osobe.

Kvadratura

43 m2

Kirija

330 KM

Starčevica, Banja Luka

Jednosoban namješten stan u Banjaluci (Starčevica) u ulici Sime Miljuša

Kvadratura

80 m2

Kirija

300 KM

Alipašino polje, Sarajevo

Izdaje se trosoban namješten stan studentima na Alipašinom polju - B faza. Mjesečna cijena najma iznosi 300,00 KM + režijski troškovi.

Kvadratura

50 m2

Kirija

500 KM

Novi Grad, Sarajevo

Namješten

Kvadratura

65 m2

Kirija

400 KM

Hrasno , Sarajevo

Izdaje se dvosoban stan 65m2 na podrjučju Hrasnog Stan sačinjavaju 1 soba, dnevni boravak + kuhinja, hodnik i wc Stan se nalazi u privatnoj zgradi, tako da postoji veća sigurnost (videonadzor), kao i parking. Cijena stana 400 KM + režije Zgrada je udaljena 50m od trolejbuske, a 400m od tramvajske stanice. Hrasno - Olovska 38 Postoji mogućnost ubacivanja još potrebnih stvari za stan. Stan se izdaje na minimalno godinu dana!

Kvadratura

91 m2

Kirija

150 KM

Pofalići, Sarajevo

Pofalići, preko puta FDS, izdajem namještene sobe pojedinačno. Stan je na drugom spratu privatne kuće, zaseban ulaz. Centralno plinsko grijanje. Blizu autobuske stanice, kampusa (5min). U blizini Bingo, Mercator, Konzum. Cijena sobe je 150 KM plus režije.