Kvadratura

33 m2

Kirija

250 KM

Grbavica, Sarajevo

Jednosoban stan u Grbavičkoj ulici, u stambenoj zgradi na drugom spratu, koji se sastoji od predsoblja, dnevne sobe sa dva trosjeda, zasebne kuhinje sa jednim trosjedom, potpuno renoviranog kupatila i balkona. Grijanje je centralno.

Kvadratura

80 m2

Kirija

450 KM

Grbavica, Sarajevo

-Iznajmljujem stan u Sarajevu. -Stan se nalazi na Grbavici preko puta Željinog stadiona. -Stan ima 80 kvadrata (dvije spavaće sobe, 2 terase, 2 kupatila,hodnik, kuhinja i dnevni boravak. -U stanu se nalazi nov namještaj. -Prije 15 dana stan je dubinski očišćen i od tada niko nije ulazio unutra. -Zgrada u kojoj se stan nalazi ima lift i svoj parking za auta. -Može se pogledati svaki dan. -060 306 06 97 za više informacija (može i viber)

Kvadratura

30 m2

Kirija

320 KM

Hrasno , Sarajevo

Garsonjera na Hrasnom Minimalne rezije

Kvadratura

80 m2

Kirija

300 KM

Alipašino polje, Sarajevo

Izdaje se trosoban namješten stan studentima na Alipašinom polju - B faza. Mjesečna cijena najma iznosi 300,00 KM + režijski troškovi.

Kvadratura

30 m2

Kirija

350 KM

Kovačići, Sarajevo

Izdajemo garsonjeru od 30m2 u zgradi pored OHR-a na Kovacicima. Nalazi se na prvom spratu, suncana strana. Grijanje je plinsko. Rezije su izuzetno niske (smece oko 4 KM, odrzavanje 10 KM, struja oko 30 KM, voda oko 10 KM, grijanje placate samo u zimskom periodu i dodje oko 100 KM). Na ovoj lokaciji vam je bukvalno sve blizu.

Kvadratura

67 m2

Kirija

300 KM

Čengić Vila, Sarajevo

Izdajem trosoban stan na Čengic Vili, ul. Gradačačka, prvi sprat, centralno grijanje (toplane), blindo vrata super lokacija (tri zasebne sobe) balkon zatvoreni, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja i kupatilo.

Kvadratura

52 m2

Kirija

330 KM

Alipašino polje, Sarajevo

Bajrama Zenunija 2, preko puta RTV doma, Alipasino Polje, A faza U stanu se nalazi svo posudje, posteljine, jorgani i jastuci...

Kvadratura

64 m2

Kirija

350 KM

Ilidža, Sarajevo

Iznajmljujem dvosoban stan na Ilidzi.na duzi vremenski period.

Kvadratura

54 m2

Kirija

700 KM

Katedrala, Sarajevo

Stan je novogradnja, kompletan nov namještaj kao i sami stan. Stan posjeduje blindo vrata, PVC stolariju (prozori) koji su troslojni, 3 stakla, bežićni Wi-Fi, touch screen šporet, Delimano česmu sa kojom dolazite bilo kada u samo 2s do tople ili vrele vode, ventilacije u WC-u i iznad kuhinje. Jako prostran stan sa malim troškovima režija. Stan se nalazi u srcu Starog grada, 1 minuta laganog hoda do centra Katedrale, do Baščaršije nema svega 5 min. U stan su korišteni najkvalitetniji materijali tipa Rofix i ostale kvalitetne marke za građevinu, zidovi svi umreženi u novogradnju, nova instalacija struje, nove cijevi za vodu, urađena ploča, zvučna izolacija, hidroizolacija, kupatilo itd. Full Led svijetla u cijelome stanu. WC posjeduje ugradbeni vodokotlić, Gorenje bojler 30 L, Gorenje mašina. Stan se izdaje samo na duži period. Minimalno 1 godina dana. Stan ide pod ugovor, koji dobijaju obije strane.