Top

Kvadratura

40 m2

Kirija

230 KM

Osijek, Sarajevo

Ful namjesten sa intrnetom i KTv=230 KM. Poseban ulaz. Asvaltiran privatni parking. Rezije samo voda 9 KM po clanu+struja.

Kvadratura

206 m2

Kirija

1600 KM

Slatina, Tuzla

OPIS NEKRETNINE Prodaje/ Iznajmljuje se poslovni prostor na vrlo frekventnoj lokaciji u novoizgrađenom stambeno – poslovnom objektu „ Tuzlanka“ u neposrednoj blizini tržnog centra „ Omega“ i sportsko- kulturno-privrednog centra „Mejdan“ na Slatini. Površina prostora je 205,96m2, a sastoji se od prizemlja čija je površina 83,14m2 i suterena površine 122,82 m2. Poslovni prostor je dvostrano orjentisan velikim staklenim portalima i izlazom sa prednje strane i zadnje strane na parking prostor iza stambeno-poslovnog objekta. Obzirom da je nekretnina locirana u kombinovanoj zoni, stambena, poslovna, univerzitetska, pogodna je za obavljanje različitih djelatnosti poput: ugostiteljskih, trgovačkih, izložbeno – prodajnih, sjedišta firmi, agencija.Mogućnost prodaje nekrenine sa zalihama robe, razrađenom djelatnošću prodajnog centra „Knjižara i baby oprema“ i svom potrebnom dokumentacijom za obavljanje iste. LOKACIJA Novi stambeno poslovni objekat „TUZLANKA“ nalazi se u zapadnom dijelu grada Tuzle u naselju Slatina, izuzetno atraktivna lokacija, u neposrednoj blizini trgovačkog centra "Omega", sportsko-kulturno-privrednog centra „Mejdan“, preko puta objekta nalazi se Srednja hemijska škola, Studentski dom, Ekonomski, Tehnološki, Rudarski, Farmaceutski, Prirodno-matematički i Pravni fakulteti, Građevinsko-geodetska škola, Dom zdravlja, međunarodna autobuska stanica i druga značajna odredišta u grad. Cijena nekretnine/ rente u PP. Kontakt telefon 062 916 757.

Kvadratura

72 m2

Kirija

650 KM

Centar, Tuzla

Iznajmljujem poslovni prostor u strogom centru Tuzle (Kod Srednje medicinske škole). Prostor sadrži 4 sobe, hodnik i WC. Pored toga tu je i priručni magacin i garaža. Ispred objekta nalaze se 4 parking mjesta. Pogodan je pogodan za predstavništva, mini klinke, udruženja, veleprodaju i sl. Centralno grijanje je na kalometar. Više informacija na broj 061 895 955.

Kvadratura

50 m2

Kirija

340 KM

Hrasno , Sarajevo

Iznajmljujem stan u Hrasnom.Stan se nalazi preko puta Robota, u Ulici Azize Sacirbegovic 24.Nalazi se na 5 spratu.Može se pogledati poslije 16:30. Zvati na broj telefona 063-896-944

Kvadratura

25 m2

Kirija

280 KM

Centar Zapad, Mostar

Stan/garsonjera od 25m2 na trecem katu. Hladjenje i grijanje na klimu i konverter, plazma tv, kablovska, internet i tavan za ostavu. Pogodno za jednu ili dvije osobe.

Kvadratura

55 m2

Kirija

500 KM

Centar, Sarajevo

Izdaje se svijetao namješten adaptiran dvosoban stan površine 50m2 na petom spratu stambene zgrade. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji a u samom centru grada cca. 30-ak metara od “Vječne vatre” u ulici Maršala Tita. Budući zakupci iz zgrade izlaze na Titovu ulicu. U blizini na raspolaganju imaju BBI centar, pijacu Markale, SCC centar, supermarket, banku, pekaru, apoteku, 100 metara do tramvajske stanice etc. S obzirom na orijentaciju, stan je osvijetljen tokom cijelog dana ali i vrlo miran unatoč centralnoj lokaciji. Stan je zadnjih godina kompletno adaptiran. Tom prilikom je adaptirana kuhinja i kupatilo. Ugrađena su blindirana vrata. Ugrađena su brojila za vodu, struju, plin - tako da koliko potrošite toliko plačate. Sadrži kuhinju koja je u kombinaciji sa trpezarijom, dnevni boravak, kupatilo, spavaću sobu i predsoblje. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji pored “Vječne vatre”, ulica Maršala Tita. Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. Za sve dodatne informacije kontaktirajte na telefon 063/495-083

Kvadratura

59 m2

Kirija

350 KM

Alipašino polje, Sarajevo

Iznajmljujemo namješten trosoban stan, površine 59m2. Stan se nalazi u ulici Bosanska, u naselju Alipašino Polje, a u neposrednoj blizini hipermarketa Bingo. Sastoji se od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, kupatila i predsoblja. Stan ima velike prozorske otvore, koji ga u kombinaciji sa visokom spratnošću čine prozračnim i osvijetljenim tokom većeg dijela dana. U neposrednoj blizini stambene zgrade, nalazi se besplatan javni parking. Standard: Centralno grijanje. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. CATV. Internet. Telefon. Interfon. Lokacija: Stan se nalazi u ulici Bosanska, u naselju Alipašino polje. U neposrednoj blizini se nalazi glavna saobraćajnica sa tramvajskim i autobuskim stajalištima, osnovna škola, hipermarket, te lijepo uređeni park koji lokaciju čini pogodnom za porodični način života.

Kvadratura

67 m2

Kirija

300 KM

Čengić Vila, Sarajevo

Izdajem trosoban stan na Cengic Vili, ul. Gradacacka prvi sprat centralno grijanje (toplane), blindo vrata super lokacija pogodan za studente ( Tri zasebne sobe) balkon zatvoreni, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja i kupatilo.

Kvadratura

28 m2

Kirija

350 KM

Lauš, Banja Luka

Izdajem namjesten jednosoban stan u strogom centru Banja Luke u Jevrejskoj ulici broj 101. Preko puta se nalazi "Unicredit" banka i elektrotehnicka skola "Nikola Tesla". Stan ima 28 m2 i nalazi se na 4.spratu. Renovirano kupatilo i nova stolarija. Uveden je opticki internet. Cijena: 350 KM + rezije. Br. telefona: 066 487 689.