Kvadratura

25 m2

Kirija

360 KM

Centar, Sarajevo

Iznajmljujem garsonjeru na duži vremenski period Čobanija 9 malih režija 5 min od centra grada.

Kvadratura

100 m2

Kirija

180 KM

Hrasno , Sarajevo

Izdajem sobu studenticama! Privatna kuća, Hrasno. Cijena 180,00KM (u cijenu uključene i režije)

Kvadratura

30 m2

Kirija

500 KM

Koševo, Sarajevo

Iznajmljuje se namjesten jednosoban stan u novogradnji Stan se nalazi u blizini gradjevinskog, medicinskog i stomatoloskog fakulteta

IZDATO

Kvadratura

80 m2

Kirija

450 KM

Briješće, Sarajevo

Izdajem stan u naselju Briješće, u neposrednoj blizini osnovne škole, ambulante i mjesne zajednice. U blizini se nalazi više marketa, apoteka, glavni magistralni put, gradska autobuska stanica ( 4 različite linije za Stup, 2 za željezničku stanicu, 1 za Otoku). Udaljenost objekta od tramvajske stanice na Stupu je jedan kilometar. Kuća je novogradnja sa termo-izolacijom, a stan koji se izdaje moderno je opremljen sa svim kućanskim aparatima ( mašina za suđe, šporet, frižider, televizor i veš mašina). Centralno grijanje je na pelet. Stan posjeduje balkon od 8 kvadrata i terasu ispred ulaznih vrata.

Kvadratura

80 m2

Kirija

300 KM

Ilidža, Sarajevo

Izdajem polunamješten stan na Ilidži u Lužanima. Stan je na 10 minuta odaljen od terminala na Ilidži. Stan ima sve vrste priključka(voda, struja, odvod i plin). Stan se izdaje na duži period.

Kvadratura

65 m2

Kirija

495 KM

Centar, Sarajevo

Iznajmljujem stan u Općini Centar, Jezero, Ulica Patriotske lige, sprat 4! Zgrada ima dva lifta! 
 Stan od 65 kvadrata posjeduje hodnik, kupatilo, odvojen wc-e, jednu manju i jednu veliku sobu, te terpezariju sa kuhinjom i izlazom na balkon! 
 Lokacija stana je jako atraktivna, u blizini je sve od trgovina-marketa, dječijeg vrtića, pošte, pekara, slastičarni, frizera, zubara, apoteka, autobusne i tramvajske stanice, kao i Taxi stajališta!  
 Stan se nalazi u jednom od četiri ista solitera preko puta stadiona Koševo, u ulici Patriotske lige!  
 Jako pogodan za studente ili porodice kojima je potreban smještaj u blizini Kliničkog centra ili fakulteta, odnosno centra Sarajeva! 

Kvadratura

74 m2

Kirija

250 KM

Hotonj, Sarajevo

Iznajmljujem namješten stan do juna....stan ima kontrolno brojilo za potrosnju elektricne energije...Grijanje je centralno (plin) a možete i na drva i na struju...stan je opremljen kaminom za drva i sa vise elektricnih grijalica koje mozete koristiti ako hocete...WI FI besplatan

Kvadratura

74 m2

Kirija

250 KM

Hotonj, Sarajevo

Namjesten stan u naselju Hotonj, 74 kvadrata.. Izdaje se do juna...stan ima grijanje na drva...kao i na struju...stan je opremljen sporetom i grijalicama koje mozete koristiti ako zelite...stan ima balkon..stan ima kontrolno brojilo za potrosnju elektricne energije.

Kvadratura

45 m2

Kirija

200 KM

Alipašino polje, Sarajevo

Majka sa djetetom trazi garsinjeru od 200 do 300 km. Od Ilidze do otoke.